Kantarellilla, kermalla ja tuorepastalla ei voi mennä kovin pahasti pieleen!
Tämä on laiskan kokin versio, ei suurempia suurustamisia tai muitakaan kikkailuja.
Hurmaavaa makua purkillisesta kuohukermaa, toinen puoli kevytkermaa paremmalle omatunnolle. 

1 litra kantarelleja
1 sipuli
voita paistamiseen
2 dl kuohukermaa
2 dl kevytkermaa
suolaa, mustapippuria ja timjamia maustamiseen.

Puhdista ja pilko sienet. Laita paistinpannulle voi, sipuli ja kantarellit. Paista, kunnes sienten neste pannulta on haihtunut. Mausta sienet suolalla ja mustapippurilla.
Kaada kermat sienien päälle pannulle ja anna kiehua miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia välillä sekoittaen.
Keitä samalla pasta.
Lisää kastikkeeseen tarvittaessa vielä suolaa ja mausta lopuksi tuoreella timjamilla.